Ramazan Bayramı’nda meydana gelen su baskınlarında yıkılan köprülerin ihalesi tamamlandı. Aralarında Perşembe’nin ana damarı olan Akçaova’nın da bulunduğu 27 köprünün ihalesi gerçekleştirildi. Toplam 35 milyon liraya mal olacak köprülerden Akçaova Köprüsünün 3, diğerlerinin de 4 aya bitirilmesi planlanıyor.
Tüm köprüler orta ayak olmadan yapılacak. Bu sayede sel suları herhangi bir engelle karşılaşmadan akıp gidecek ve köprülerin yıkılmasının önüne geçilecek.
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Sel nedeniyle il genelinde toplam 27 köprü yıkıldı. Perşembe ilçesiyle bağlantıyı sağlayan Akçaova üzerindeki köprü başta olmak üzere yıkılan diğer köprülerin de ihalesi gerçekleştirildi. Tüm bu köprülerin toplam maliyeti 35 milyon lira. Akçaova Köprüsü’nün 3 ayda, diğer köprülerin 4 ayda bitirilmesi planlanıyor. Tüm köprüler orta ayak olmadan yapılacak. Bu sayede sel suları herhangi bir engelle karşılaşmadan akıp gidecek ve köprülerin yıkılmasının önüne geçilecek.”
Orducu
YEREL HABERLER
12 Ocak 2026GÜNCEL
12 Ocak 2026GÜNCEL
12 Ocak 2026YEREL HABERLER
12 Ocak 2026GÜNCEL
12 Ocak 2026GÜNCEL
12 Ocak 2026YEREL HABERLER
12 Ocak 2026
1
Mahmut Özer’in Ankara Mesaisi Kabadüz’e Yatırıma Dönüştü
15851 kez okundu
2
Vali Yavuz, Fatsa’da Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin Açılış Töreni’ne Katıldı
10540 kez okundu
3
AK Partili Sırakaya’dan İmamoğlu Soruşturmasına Yönelik Açıklamalara Sert Tepki!
8027 kez okundu
4
Ulubey-Sarpdere-Damarlı Yolu’nda asfaltlama çalışmaları devam ediyor
6769 kez okundu
5
BÜYÜKŞEHRİN RAMAZAN GELENEĞİ
6458 kez okundu
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.