Ordu’nun sahil ilçesi Perşembe’nin çöp sorunu Büyükşehir Belediyesi tarafından çözüldü. Perşembe Belediye Başkanı Kemal BAHTİYAR, “Göreve geldiğimiz ilk gün itibarı ile eşsiz güzelliklere sahip ilçemizde kangren olan çöp sorununu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver YILMAZ’ın girişimleriyle çözdük” dedi.
Perşembe Belediye Başkanı Kemal BAHTİYAR, yıllardır çöp konusunda sorun yaşayan ilçe halkının artık bu sorunlardan kurtulacağını belirterek, çöp ve temizlik sorununa kalıcı çözüm getirmek amacıyla Perşembe’de hiçbir yere artık çöp dökmeyeceklerini belirtti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Enver YILMAZ‘ın talimatları doğrultusunda yapılan çalışmalarla, artık aylık ortalama 2 bin 771 ton/ ay çöpü Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Altınordu ilçesi Katı Atık Ayrıştırma Tesisi’ne transfer etmeye başladık” dedi.
KEMAL BAHTİYAR; “ SAYIN ENVER YILMAZ’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ…”
Başkan Kemal BAHTİYAR Perşembe’nin çöp sorununun artık ortadan kalktığını belirterek “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver YILMAZ, seçimlerin hemen ardından Perşembe’nin en önemli sorununun çöp olduğunu ve ilk iş olarak bu sorunun ortadan kaldırılması gerektiğini söylemişti.
Ben de başkan olduğum ilk gün Sayın Enver YILMAZ’ın da talimatları ile Kabaktepe’ye atılan çöpün bundan sonra Ordu Büyükşehir Belediyesi Katı Atık AyrıştırmaTesisi’ne götürülmesi yönünde çalışma başlattım.
Bize verdiği destekten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver YILMAZ’a teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
YEREL HABERLER
16 Kasım 2025GÜNCEL
16 Kasım 2025GÜNCEL
16 Kasım 2025YEREL HABERLER
16 Kasım 2025GÜNCEL
16 Kasım 2025GÜNCEL
16 Kasım 2025YEREL HABERLER
16 Kasım 2025
1
Mahmut Özer’in Ankara Mesaisi Kabadüz’e Yatırıma Dönüştü
15718 kez okundu
2
Vali Yavuz, Fatsa’da Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin Açılış Töreni’ne Katıldı
9584 kez okundu
3
AK Partili Sırakaya’dan İmamoğlu Soruşturmasına Yönelik Açıklamalara Sert Tepki!
7915 kez okundu
4
Ulubey-Sarpdere-Damarlı Yolu’nda asfaltlama çalışmaları devam ediyor
6667 kez okundu
5
BÜYÜKŞEHRİN RAMAZAN GELENEĞİ
6359 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.