Yurdu uzun süredir etkileyen yağışlı hava konusunda bir uyarı daha geldi. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Ordu’da kuvvetli ve gökgürültülü sağanak yağış beklendiği ve dikkatli olunması gerektiği uyarısı yapıldı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kırşehir, Yozgat, Amasya, Tokat ile Samsun ve Ordu’nun iç kesimlerinde yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (su baskını, yıldırım, dolu, ulaşımda aksamalar, vb) karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği yönünde uyardı.
Yine İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun Batısı, Batı Karadeniz’in İç Kesimleri ile Muğla, Bilecik ve Çorum çevrelerinde yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (su baskını, yıldırım, dolu, ulaşımda aksamalar vb) karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.
Orducu Haber
YEREL HABERLER
07 Aralık 2025GÜNCEL
07 Aralık 2025GÜNCEL
07 Aralık 2025YEREL HABERLER
07 Aralık 2025GÜNCEL
07 Aralık 2025GÜNCEL
07 Aralık 2025YEREL HABERLER
07 Aralık 2025
1
Mahmut Özer’in Ankara Mesaisi Kabadüz’e Yatırıma Dönüştü
15756 kez okundu
2
Vali Yavuz, Fatsa’da Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin Açılış Töreni’ne Katıldı
9905 kez okundu
3
AK Partili Sırakaya’dan İmamoğlu Soruşturmasına Yönelik Açıklamalara Sert Tepki!
7955 kez okundu
4
Ulubey-Sarpdere-Damarlı Yolu’nda asfaltlama çalışmaları devam ediyor
6707 kez okundu
5
BÜYÜKŞEHRİN RAMAZAN GELENEĞİ
6392 kez okundu
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.