Yapımına 2012 yılında başlanan Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye Şehirlerarası Otobüs Terminalinin Ekim ayı sonunda hizmete girmesi planlanıyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Destek hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ekipleri tarafından terminalde ki son çalışmalar yapılıyor.
15 Ekim’de İhale
İşletme ve İştirakler Müdürü Aytekin Başköy yaptığı açıklamada ” Ünye Şehirlerarası Otobüs Terminalinde sona gelindi. 15 Ekim’de terminaldeki 17 bilet satış ofisi ve diğer kullanım alanlarının ihalesi yapılacak . Şuan da çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor. İhalenin ardından hazırılıklar tamamlandığında otogar hizmete açılacaktır” dedi.
Trafik Yoğunluğu Bitecek
Devlet Sahil yolunun bittiği ve Çevre Yoluyla kesiştiği noktada bulunan yeni terminal konumu itibariyle şehirlerarası yolcu taşıyan otobüslerin şehir içine girmesine engel olacak. Bu sayede Ünye Devlet Sahil Yolu rahatlayacak .Otobüsler şehri içine girmeden Direkt olarak çevre yolundan gidiş gelişlerini sağlayacaklar.
YEREL HABERLER
29 Nisan 2026GÜNCEL
29 Nisan 2026GÜNCEL
29 Nisan 2026YEREL HABERLER
29 Nisan 2026GÜNCEL
29 Nisan 2026GÜNCEL
29 Nisan 2026YEREL HABERLER
29 Nisan 2026
1
Mahmut Özer’in Ankara Mesaisi Kabadüz’e Yatırıma Dönüştü
16105 kez okundu
2
Vali Yavuz, Fatsa’da Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin Açılış Töreni’ne Katıldı
11496 kez okundu
3
KARADENİZ’İN EN BÜYÜK PAZARINA EK ALAN YAPILIYOR
9590 kez okundu
4
AK Partili Sırakaya’dan İmamoğlu Soruşturmasına Yönelik Açıklamalara Sert Tepki!
8239 kez okundu
5
FATSA OTOGARI’NDA 200 KİLO KAÇAK ET ELE GEÇİRİLDİ
7695 kez okundu
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.