Genç kız eşarpla kendini asarak canına kıydı. Ordu’nun Korgan İlçesi’nde 19 yaşındaki genç kız, bu sabah girdiği bunalım sonrasında kendini eşarpla asarak intihar etti.
Ordu’nun Korgan İlçesi’ne bağlı Çamlı Mahallesi’nde yaşayan 19 yaşındaki Pınar Kalaycı isimli genç kız, girdiği bunalım sonrasında bu sabah intihar etti.
Edinilen bilgi sonrasında 19 yaşındaki genç kız, bu sabah yakınları tarafından evinde eşarpla kendisini asmış halde bulundu. Yakınlarının hemen jandarma ve sağlık ekiplerine haber vermesinden sonra olay yerine gelen ekipler, genç kızın cansız bedeniyle karşılaştılar.
İntihar ederek canına kıyan 19 yaşındaki genç kızın cenazesi, Korgan Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, buradaki işlemlerinin ardından otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderilecek. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.
ORDUCU
YEREL HABERLER
24 Haziran 2026GÜNCEL
24 Haziran 2026GÜNCEL
24 Haziran 2026YEREL HABERLER
24 Haziran 2026GÜNCEL
24 Haziran 2026GÜNCEL
24 Haziran 2026YEREL HABERLER
24 Haziran 2026
1
Mahmut Özer’in Ankara Mesaisi Kabadüz’e Yatırıma Dönüştü
16214 kez okundu
2
Vali Yavuz, Fatsa’da Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin Açılış Töreni’ne Katıldı
11840 kez okundu
3
KARADENİZ’İN EN BÜYÜK PAZARINA EK ALAN YAPILIYOR
9736 kez okundu
4
AK Partili Sırakaya’dan İmamoğlu Soruşturmasına Yönelik Açıklamalara Sert Tepki!
8326 kez okundu
5
FATSA OTOGARI’NDA 200 KİLO KAÇAK ET ELE GEÇİRİLDİ
7859 kez okundu
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.