Müzeyyen hemşire Fatsa’yı yasa boğdu. Yakalandığı amansız hastalıkla 6 aylık süren savaşını kaybeden Fatsa Toplum Sağlığı Merkezi’nde hemşire olarak görev yapan Müzeyyen Dutkan, son yolculuğuna gözyaşları ve dualarla uğurlandı.
Fatsa bugün Müzeyyen hemşire için ağladı. Uzun yıllar Fatsa Sağlık Meslek Lisesi’nde eğitim hemşiresi olarak görev yapan Müzeyyen Dutkan yakalandığı kolon kanseri nedeniyle yaşamını kaybetti.
Çevresinde oldukça sevilen ve kendisini tamamen mesleğine adayan Müzeyyen Hemşire evlenmeye bile zaman bulamamıştı.Son olarak Fatsa Toplum Sağlığı Merkezi’nde görev yapan Müzeyyen Dutkan, 6 ay önce kolon kanseri olduğunu fark etti.
Hastalığın son evresinde olduğu anlaşılan Müzeyyen Hemşire, 6 ay süren hayat mücadelesini kaybetti. Fatsalılar bugün Müzeyyen Hemşireye karşı son görevini yaptı.
Müzeyyen Dutkan için Fatsa Orta Büyük Camiinde Cuma Namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Müzeyyen Hemşire, kılınan cenaze namazının ardından Kılıçlı Mahallesi’nde dualar ve gözyaşlarıyla birlikte toprağa verildi.
ORDUCU
YEREL HABERLER
15 Ocak 2026GÜNCEL
15 Ocak 2026GÜNCEL
15 Ocak 2026YEREL HABERLER
15 Ocak 2026GÜNCEL
15 Ocak 2026GÜNCEL
15 Ocak 2026YEREL HABERLER
15 Ocak 2026
1
Vali Yavuz, Fatsa’da Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin Açılış Töreni’ne Katıldı
10589 kez okundu
2
FATSA’NIN YENİ CAZİBE MERKEZİ ÇERKEZLER TEPESİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR
6180 kez okundu
3
BANA KURTULUŞ SAVAŞINDA MERMİ YAPAN KADINLARI HATIRLATTI
4750 kez okundu
4
FATSA’DA KAPALI YÜZME HAVUZU HİZMETE GİRDİ
3224 kez okundu
5
FATSA’DA ULAŞIM ALTYAPISI GÜÇLENİYOR: ASFALT ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
2565 kez okundu
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.