Ordu Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü, avlanması yasak olan Karacalar için seferber oldu. Ordu’da mahalle sakinlerince fındık bahçelerinde bulunan yavru Karacalar, yetkililere teslim edildi.
Ordu Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü, avlanması yasak olan Karacalar için seferber oldu. Ordu’’da Efirli ve Boztepe Mevkileri’nde fındık bahçelerinde 3 karaca yavrusu bulundu. Güzellikleriyle mahalle sakinlerini kendilerine hayran bırakan Karacaların ilk önce karınları doyurdu.
Yavruların anneleri tarafından terk edildiğini düşünen mahalleliler, “Bahçede bulduk. Danaların yanına gelmişti. Bir saat kadar gözetledik, annesi gelir diye. Baktık akşam koliye koyduk. Baktık. Biberonla süt verdik. Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü getirip teslim edeceğiz.” Yaşanan yoğun telefon trafiğinin ardından Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü, dişi oldukları öğrenilen 3 Karaca yavrusunu korumaya aldı.
Karacalar, Ulubey’e götürülerek Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü Veterineri Eren Yeşilbaş’a teslim edildi. Bulunan yavruların hemen alınmaması gerektiğini söyleyen Yeşiltaş, “bir tehlike yoksa hemen alınmaması gerekiyor. Oradan uzaklaşılınca annesi zaten gelip alacak yavrusunu. Eğer annesi gelmezse ve etrafta köpek varsa o zaman alıp bize getirmeliler.
Vatandaşların yapması gereken bir müddet brazzers porno uzaktan takip etmek.” Ordu’da bu aylarda sıkça görüler Karacalar, Mayıs ve Haziran ayında fındık bahçelerinde doğum yapıyor. O nedenle eğer bir tehlike yoksa görülen Karacalar, bahçelerden alınmamaları gerekiyor.
Orducu Haber
YEREL HABERLER
12 Mart 2026GÜNCEL
12 Mart 2026GÜNCEL
12 Mart 2026YEREL HABERLER
12 Mart 2026GÜNCEL
12 Mart 2026GÜNCEL
12 Mart 2026YEREL HABERLER
12 Mart 2026
1
Mahmut Özer’in Ankara Mesaisi Kabadüz’e Yatırıma Dönüştü
16016 kez okundu
2
Vali Yavuz, Fatsa’da Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin Açılış Töreni’ne Katıldı
11183 kez okundu
3
KARADENİZ’İN EN BÜYÜK PAZARINA EK ALAN YAPILIYOR
9420 kez okundu
4
AK Partili Sırakaya’dan İmamoğlu Soruşturmasına Yönelik Açıklamalara Sert Tepki!
8128 kez okundu
5
Ulubey-Sarpdere-Damarlı Yolu’nda asfaltlama çalışmaları devam ediyor
6881 kez okundu
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.