Fatsa ilçesinde, karşıdan karşıya geçmek isterken bacağı kamyonun altında kalan adam ağır yaralandı.
İlçenin Cumhuriyet Meydanı kavşağında karşıdan karşıya geçmek isteyen 44 yaşındaki İbrahim Uzundere’ye Yüksel Diril (52) idaresindeki 52 K 4947 plakalı kamyon çarptı. Kamyonun altında kalan Uzundere’nin bacağının üzerinden geçen kamyon 20 metre sonra durabildi.
Olay yerine gelen sağlık ekiplerince bacağı sarılan Uzundere, 112 acil ekiplerince Fatsa Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kamyonun şoförü gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, Uzundere’nin birden önüne çıktığını öne sürerek, “Fren yaptım ve adama çarpmamak için direksiyonu kırdım. Tam kurtardım derken bacağı tekerin altında kaldı” dedi.
Yetkililerden alınan bilgiye göre, Uzundere’nin durumunun kritik olduğu ve sağ bacağında açık kırığı olduğu öğrenildi.
MİR KUZEY
YEREL HABERLER
7 saat önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.