Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi Fatsa İlçe Örgütü tarafından düzenlenen etkinlikle Cumhurbaşkanı Adayı Selahattin Demirtaş’a destek verildi.
Fatsa Belediyesi Kültür Merkezi’nde Fikri Sönmez ile Demirtaş’ın fotoğraflarının asıldığı etkinlikte YSGP Eş Sözcüsü Naci Sönmez, “Demirtaşı’ın adaylığıyla; Türkiye’ye sadece yeni bir Cumhurbaşkanı değil, aynı zamanda yeni bir yaşam öneriyoruz. Bu öneri, yıpranan kardeşliğin eşit temeller üzerinde yeniden tesisi için bir tekliftir. Çağrımız; Türkiye’deki bütün halkların ve inançların birlikte, birbirine benzemeden, birbirini benzetmeden, özgürce, yepyeni bir yaşam inşa etmelerinedir. Demirtaş’ın yaptığı yeni yaşam çağrısında ülkeyi toplumun bütün renkleriyle beraberce yönetmek olduğunu belirtiyor.
Demirtaş’ın yeni Yaşam çağrısı, inanç özgürlüğüdür, barıştır, adalettir, ekolojik bir toplumdur, eşit ve adil bir eğitim hakkıdır, cinsel özgürlükçü bir toplumdur, örgütlenme özgürlüğüdür, gençlik ve kadın hakkıdır.” dedi.
ORDU HAYAT
YEREL HABERLER
16 Ocak 2026GÜNCEL
16 Ocak 2026GÜNCEL
16 Ocak 2026YEREL HABERLER
16 Ocak 2026GÜNCEL
16 Ocak 2026GÜNCEL
16 Ocak 2026YEREL HABERLER
16 Ocak 2026
1
Vali Yavuz, Fatsa’da Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin Açılış Töreni’ne Katıldı
10593 kez okundu
2
FATSA’NIN YENİ CAZİBE MERKEZİ ÇERKEZLER TEPESİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR
6181 kez okundu
3
BANA KURTULUŞ SAVAŞINDA MERMİ YAPAN KADINLARI HATIRLATTI
4750 kez okundu
4
FATSA’DA KAPALI YÜZME HAVUZU HİZMETE GİRDİ
3225 kez okundu
5
FATSA’DA ULAŞIM ALTYAPISI GÜÇLENİYOR: ASFALT ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
2566 kez okundu
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.