Ordu’nun Gülyalı İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Gülyalı İlçesinde ışıklarda karşıya geçmek için bekleyen anne oğul az kalsın canından oluyordu. Güller Topkaraoğlu yanında oğlu Gültekin ile ilçe merkezinde yeşil ışıkta karşı karşıya geçmek isterken aniden hareket eden tırın altında kaldı.
Kazayı gören ve bölgede radar görevi yapan bir polis memuru kadını kurtarmak için tırın altına girdi. Polis, oğu Gültekin Topkaraoğlu’nun da yardımıyla Güller Topkaraoğlu’nu aracın altından çıkartıldı.
112 ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Güller Topkaraoğlu Ordu Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Aracın altında uzun süre sıkışıp kalan Topkaraoğlu’nun yara almazken, gerekli kontrollerinin ardından taburcu edildi.
KARADENİZ BAYRAK
YEREL HABERLER
09 Haziran 2026GÜNCEL
09 Haziran 2026GÜNCEL
09 Haziran 2026YEREL HABERLER
09 Haziran 2026GÜNCEL
09 Haziran 2026GÜNCEL
09 Haziran 2026YEREL HABERLER
09 Haziran 2026
1
Ordu’ya Dev Yatırım! 4 İlçeye 16 Milyon TL Hibe Desteği
3228 kez okundu
2
Ordu’da tatil edilen okullar
1403 kez okundu
3
Ordu’da Kar Kalınlığı Bazı İlçelerde 1 Metreyi Aştı
939 kez okundu
4
Ordu’da Hangi İlçelerde Yarın Okul Yok?
825 kez okundu
5
Ordu’da Cuma Günü Okulların Tatil Olduğu İlçeler
824 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.