Fındık bahçesi yüzünden çıkan tartışma kanlı bitti. Ordu’da sıkça rastlanan arazi kavgalarının biri de İkizce’de meydana geldi. İki amcaoğlu arasında çıkan arazi kavgasında bir kişi hayatını kaybetti.
Bir karış yer için amcasının oğlunu öldürdü. Ordu’nun İkizce İlçesi’ne bağlı Yoğunoluk Mahallesi’nde aralarında fındık bahçesi nedeniyle husumet buluna iki amcaoğlu Mustafa T. İle Mehmet Dursun T. arasında tartışma çıktı.
Tartışma sırasında 40 yaşındaki Mustafa T. Yanında bulunan girebi ile 42 yaşındaki Mehmet Dursun T.Y’i keserek yaraladı. Hastaneye kaldırılan Mehmet Dursun T. Yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Zanlı gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
orducu
YEREL HABERLER
15 Mayıs 2026GÜNCEL
15 Mayıs 2026GÜNCEL
15 Mayıs 2026YEREL HABERLER
15 Mayıs 2026GÜNCEL
15 Mayıs 2026GÜNCEL
15 Mayıs 2026YEREL HABERLER
15 Mayıs 2026
1
Çin’in En Büyük Holdinglerinden Biri Ordu’dan Fındık Yağı İthal Edecek
1221 kez okundu
2
Fındık fiyatları 9 TL’ye kadar düştü
1080 kez okundu
3
Fındıkta Büyük Oyun
815 kez okundu
4
Ordu’da iki amca oğlunun arazi kavgası kanlı bitti
802 kez okundu
5
Suriyeliler fındık bahçesine girebilir
797 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.