Göçük altında kalan işçi ebediyete uğurlandı. Rize’de tünel inşaatında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden 6 çocuk babası Mustafa Çoban, bugün memleketi İkizce’de son yolculuğuna uğurlandı.
Rize’nin İkizdere ilçesinde yapımı süren Güneyce Tüneli’nde göçük meydana gelen göçükte hayatını kaybeden 55 yaşındaki 6 çocuk babası Mustafa Çoban son yolculuğuna uğurlandı. Çarşamba akşam saatlerinde meydana gelen göçükte 4 Ordulu işçi göçük altında kalmış, 3 yaralı kurtarılırken, Mustafa Çoban’ın cesedine ulaşılmıştı.
Dün memleketi Ordu’nun İkizce İlçesi’ndeki evine getirilen Mustafa Çoban’ın cenazesi, burada ailesi ve yakınları tarafından gözyaşlarıyla karşılandı. Yakınlarının güçlükle ayakta durduğu cenaze için ilk olarak evinde helallik alındı. Daha sonra Devecik Camii’ne getirilen Çoban’ın cenazesi, burada Cuma Namazı’nın ardından kılınan cenaze namazından sonra aile kabristanlığında dualar ve gözyaşları arasında son yolculuğa uğurlandı.
ORDUCU HABER
YEREL HABERLER
15 Ocak 2026GÜNCEL
15 Ocak 2026GÜNCEL
15 Ocak 2026YEREL HABERLER
15 Ocak 2026GÜNCEL
15 Ocak 2026GÜNCEL
15 Ocak 2026YEREL HABERLER
15 Ocak 2026
1
Mahmut Özer’in Ankara Mesaisi Kabadüz’e Yatırıma Dönüştü
15861 kez okundu
2
Vali Yavuz, Fatsa’da Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin Açılış Töreni’ne Katıldı
10573 kez okundu
3
AK Partili Sırakaya’dan İmamoğlu Soruşturmasına Yönelik Açıklamalara Sert Tepki!
8034 kez okundu
4
Ulubey-Sarpdere-Damarlı Yolu’nda asfaltlama çalışmaları devam ediyor
6778 kez okundu
5
BÜYÜKŞEHRİN RAMAZAN GELENEĞİ
6462 kez okundu
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.