Sosyal amaçlı etkinlikler kapsamında ziyaretlerde bulunan Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, bugün de Altınordu ilçesinin değişik mahallelerinde oturan 5 ailenin misafiri oldu.
Ekonomik yoksunluk içinde bulunan aileleri evlerinde ziyaret ederek, hal ve hatırlarını soran Vali Selda Yavuz, Subaşı, Şirinevler, Karşıyaka ve Akyazı mahallelerinde ikamet eden Özkan, Gönül, Akçiçek, Özgül ve Şaşamaz ailelerine ziyarette bulundu.
Yapılan ziyaretlerde, ailelerin sorunlarını dinleyerek, ihtiyaçlarını yerinde tesbit ettiklerini ve kendilerine yardımcı olmak için gereken hassasiyeti gösterdiklerini söyleyen Selda Yavuz, “Ekonomik yoksulluk içerisinde bulunan vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret etmeye özen gösteriyorum. Ailelerimizin hatırlarını soruyorum. Bir ihtiyaçları olup olmadığını hem yerinde görmüş oluyor, hem de onlarla sohbet etme imkanı buluyorum. Ekonomik yoksunluk içinde bulunan ailelerimize destek ve yardımlarımız her zaman devam edecektir” dedi.
“Devletimiz, her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındadır” diyen Vali Selda Yavuz, ”Amacımız, ekonomik yoksunluk içinde bulunan ailelerimizi dinleyerek, onlara yardımcı olmak” dedi.
Yapılan bu ziyaretten memnun olduklarını belirten aileler ise, “Sayın Valimiz ve sizlerden Allah razı olsun. Bizleri unutmadığınız için sizlere duacıyız” diyerek, Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz’a teşekkür ettiler.
YEREL HABERLER
01 Aralık 2025GÜNCEL
01 Aralık 2025GÜNCEL
01 Aralık 2025YEREL HABERLER
01 Aralık 2025GÜNCEL
01 Aralık 2025GÜNCEL
01 Aralık 2025YEREL HABERLER
01 Aralık 2025
1
Mahmut Özer’in Ankara Mesaisi Kabadüz’e Yatırıma Dönüştü
15742 kez okundu
2
Vali Yavuz, Fatsa’da Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin Açılış Töreni’ne Katıldı
9797 kez okundu
3
AK Partili Sırakaya’dan İmamoğlu Soruşturmasına Yönelik Açıklamalara Sert Tepki!
7939 kez okundu
4
Ulubey-Sarpdere-Damarlı Yolu’nda asfaltlama çalışmaları devam ediyor
6691 kez okundu
5
BÜYÜKŞEHRİN RAMAZAN GELENEĞİ
6380 kez okundu
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.