TELEFERİK HATTI HİZMETE AÇILDI
Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL A.Ş. tarafından işletilen Altınordu ile Boztepe arasındaki ulaşımı sağlayan ve pandemi dolayısıyla halk sağlığının korunması için kullanımına ara verilen teleferik hattı yeniden hizmet vermeye başladı.
PANDEMİ TEDBİRLERİ ÜST DÜZEYDE OLACAK
Pandemi kurallarına uyularak açılan teleferik hattı, Büyükşehir Belediyesi personelleri tarafından belirli aralıklarla dezenfekte edilirken, 8 kişilik olan kabinlerin kapasitesi ise yarıya düşürüldü. Aynı zamanda görevli ekipler, teleferiği kullanacak vatandaşlara maske, mesafe ve hijyen kuralları uyarılarını yaparak pandemi kurallarını üst düzeyde tutmayı sağlayacak.
GECEN YILKİ FİYATLAR UYGULACAK
Gecen yılki fiyatların uygulanacağı teleferik hattında gidiş-dönüş 15 TL, tam tek yön 8 TL, öğrenci gidiş-dönüş 10 TL, öğrenci tek yön 6 TL, engelli gidiş-dönüş 10 TL, engelli tek yön 6 TL olurken şehit yakınları ve gazilere ise ücretsiz hizmet verilecek.
09.00 İLE 20.00 SAATLERİ ARASINDA HİZMET VERECEK
Teleferik hizmetini kullanmak isteyen vatandaşlar 09.00 ile 20.00 saatleri arasında hizmetten yararlanabilecekler.
YEREL HABERLER
01 Aralık 2025GÜNCEL
01 Aralık 2025GÜNCEL
01 Aralık 2025YEREL HABERLER
01 Aralık 2025GÜNCEL
01 Aralık 2025GÜNCEL
01 Aralık 2025YEREL HABERLER
01 Aralık 2025
1
Mahmut Özer’in Ankara Mesaisi Kabadüz’e Yatırıma Dönüştü
15742 kez okundu
2
Vali Yavuz, Fatsa’da Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin Açılış Töreni’ne Katıldı
9791 kez okundu
3
AK Partili Sırakaya’dan İmamoğlu Soruşturmasına Yönelik Açıklamalara Sert Tepki!
7939 kez okundu
4
Ulubey-Sarpdere-Damarlı Yolu’nda asfaltlama çalışmaları devam ediyor
6691 kez okundu
5
BÜYÜKŞEHRİN RAMAZAN GELENEĞİ
6379 kez okundu
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.