15 Temmuz darbe girişiminin ardından Ordu’da FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik operasyonlar aralıksız devam ediyor. Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan polislerden 10’u emniyetteki ifadelerinin ardından Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından mahkemeye sevk edildi.
Aralarında 3 ve 4’üncü sınıf emniyet müdürleri, komiser ile komiser yardımcılarının da bulunduğu 10 kişiden sekizi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konulurken, 2 poliste adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Dünde aralarında açığa alınan Altınordu İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Güneş, 3 ve 4’üncü sınıf emniyet müdürleri, komiser ile komiser yardımcılarının da bulunduğu 13 polisten 12’si tutuklanmıştı.
Böylelikle FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında son iki günde tutuklanan polislerin sayısı 20’yi buldu.
Orducu
YEREL HABERLER
17 Şubat 2026GÜNCEL
17 Şubat 2026GÜNCEL
17 Şubat 2026YEREL HABERLER
17 Şubat 2026GÜNCEL
17 Şubat 2026GÜNCEL
17 Şubat 2026YEREL HABERLER
17 Şubat 2026
1
Mahmut Özer’in Ankara Mesaisi Kabadüz’e Yatırıma Dönüştü
15931 kez okundu
2
Vali Yavuz, Fatsa’da Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin Açılış Töreni’ne Katıldı
11006 kez okundu
3
AK Partili Sırakaya’dan İmamoğlu Soruşturmasına Yönelik Açıklamalara Sert Tepki!
8099 kez okundu
4
Ulubey-Sarpdere-Damarlı Yolu’nda asfaltlama çalışmaları devam ediyor
6849 kez okundu
5
BÜYÜKŞEHRİN RAMAZAN GELENEĞİ
6520 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.