AK Parti’den aday adaylığını açıklayan Yurtdışı Ordulular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sefa Yüce Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Erdoğan Erişen ve basın mensuplarıyla bir süre sohbet eden Yüce hedefleri hakkında açıklamalarda da bulundu.
Yüce; “Bizim kaybedecek bir şeyimiz yok ama Ordu iline ve Ordu halkına kazandıracak çok şeyimiz var diye düşünüyorum. Yurtdışında yaşayan yaklaşık 2,5 milyon seçmen var. Bu seçmenin 36 bini Ordulu. Bu 36 bin seçmenin oyunu istiyorum. Bu seçmenleri sandıklara yönlendirirsek çok güzel olacak. Bize bu görev verilirse en iyi şekilde layıkıyla yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Verilmezse de kesinlikle psikolojik bir savaş içerisine gireceğimizi de kimse beklemesin.
Kim aday gösterilirse kendimiz aday olmuşçasına destek olacağız. Bizim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la hukukumuz 25-30 seneye dayanır. Biz bu davanın kutsal olduğunu ondan öğrendik. Ordu’ya hizmet etme zamanımız geldi” şeklinde konuştu.
Ordu Hayat/
YEREL HABERLER
01 Aralık 2025GÜNCEL
01 Aralık 2025GÜNCEL
01 Aralık 2025YEREL HABERLER
01 Aralık 2025GÜNCEL
01 Aralık 2025GÜNCEL
01 Aralık 2025YEREL HABERLER
01 Aralık 2025
1
Mahmut Özer’in Ankara Mesaisi Kabadüz’e Yatırıma Dönüştü
15742 kez okundu
2
AK Partili Sırakaya’dan İmamoğlu Soruşturmasına Yönelik Açıklamalara Sert Tepki!
7939 kez okundu
3
Ulubey-Sarpdere-Damarlı Yolu’nda asfaltlama çalışmaları devam ediyor
6693 kez okundu
4
Ordu’ya Dev Yatırım! 4 İlçeye 16 Milyon TL Hibe Desteği
2859 kez okundu
5
ULUBEY’DEN ÖZER’E TEŞEKKÜR
2766 kez okundu
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.