Ordu Belediyesi eski Başkanı Seyit Torun Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adayı oldu. CHP İl Binasında basın toplantısıyla aday adaylığını açıklayan Torun; “CHP’nin iktidar yürüyüşünde bizde varız. 20 yılı aşkın bir şekilde Ordu’da hizmet vermeye çalıştım.
Bugün bir başka görevi almak için karşınızdayım. Bu yolda elbette belli zorluklar ve güçlükler olacak. Ama CHP’li olmak sorumluluk almayı, yürekli olmayı gerektirir. Siyaseti zenginleşme aracı olarak düşünmedik. Eğer bugün para kazanmak isteseydik oralarda olurduk. Türkiye çok zor ev güç bir dönemden geçiyor. Gün mücadele günüdür. Gün Cumhuriyeti ve demokrasiyi koruma günüdür. Gün Türkiye’nin özgürleşme günüdür” söylemlerinde bulundu.
ORDU HAYAT/Yılmaz Ülgü
YEREL HABERLER
07 Aralık 2025GÜNCEL
07 Aralık 2025GÜNCEL
07 Aralık 2025YEREL HABERLER
07 Aralık 2025GÜNCEL
07 Aralık 2025GÜNCEL
07 Aralık 2025YEREL HABERLER
07 Aralık 2025
1
Mahmut Özer’in Ankara Mesaisi Kabadüz’e Yatırıma Dönüştü
15756 kez okundu
2
AK Partili Sırakaya’dan İmamoğlu Soruşturmasına Yönelik Açıklamalara Sert Tepki!
7955 kez okundu
3
Ulubey-Sarpdere-Damarlı Yolu’nda asfaltlama çalışmaları devam ediyor
6707 kez okundu
4
Ordu’ya Dev Yatırım! 4 İlçeye 16 Milyon TL Hibe Desteği
2871 kez okundu
5
ULUBEY’DEN ÖZER’E TEŞEKKÜR
2782 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.