Ordu’da bir sürücü aracını Fatsa-Bolaman otoyolunun ortasına park ederek gitti.
Alkollü olduğu iddia edilen ve ismi belirlenemeyen bir kişi, Samsun’dan Ordu istikametine gittiği sırada 52 FL 257 plakalı otomobilini Fatsa – Bolaman otoyolunun ortasına park etti. Aracını çalışır halde bırakan sürücü daha sonra otomobilini terk etti.
Bir süre sonra diğer sürücülerin durumu fark etmesi üzerine olay yerine polis ve jandarma ekipleri çağrıldı. Ekipler, yolda trafiği kontrollü bir şekilde sağladı. Daha sonra otomobil, çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı.
Bu sırada ekipler, çevredekilerin ihbarı üzerine alkollü olduğu iddia edilen sürücüyü otoyolda bir süre aradı.
Öte yandan otomobilin bazı bölgelerinde hasar görülmesi nedeniyle jandarma ekipleri araç üzerinde inceleme yaptı.
Mir Kuzey / Sefa EYİ
GÜNCEL
7 gün önceGÜNCEL
8 gün önceYEREL HABERLER
10 gün önceGÜNCEL
16 gün önceGÜNCEL
23 gün önceYEREL HABERLER
26 gün önceYEREL HABERLER
27 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.