Fatsa ilçesinde hasta taşıyan ambulansın otomobille çarpıştığı kazada, 5 kişi yaralandı.
Çamaş ilçesinden aldığı hastayı Fatsa Devlet Hastanesine sevk eden Ayhan Keskin (34) idaresindeki 52 RE 986 plakalı ambulans, Şevket Aydemir idaresindeki 06 BH 4529 idaresindeki otomobille Aybastı kavşağında çarpıştı.
Kazada, ambulansta bulunan hasta Emine (66) ve eşi Habil Gülen (71) ile otomobilin sürücüsü Aydemir ile aynı araçta bulunan Aykut Cüre (24) ve Adem Lokman Kısacık (25) yaralandı.
İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Fatsa Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Ambulansın sürücüsü ve sağlık personeli kişi, kazayı yara almadan atlatırken kazaya karışan ambulans ve otomobil çekici ile yoldan kaldırıldı.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Mir Kuzey / Sefa Eyi
YEREL HABERLER
20 Temmuz 2026GÜNCEL
20 Temmuz 2026GÜNCEL
20 Temmuz 2026YEREL HABERLER
20 Temmuz 2026GÜNCEL
20 Temmuz 2026GÜNCEL
20 Temmuz 2026YEREL HABERLER
20 Temmuz 2026
1
Vali Yavuz, Fatsa’da Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin Açılış Töreni’ne Katıldı
12015 kez okundu
2
KARADENİZ’İN EN BÜYÜK PAZARINA EK ALAN YAPILIYOR
9799 kez okundu
3
FATSA OTOGARI’NDA 200 KİLO KAÇAK ET ELE GEÇİRİLDİ
7919 kez okundu
4
FATSA’NIN YENİ CAZİBE MERKEZİ ÇERKEZLER TEPESİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR
6516 kez okundu
5
BANA KURTULUŞ SAVAŞINDA MERMİ YAPAN KADINLARI HATIRLATTI
5258 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.