AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Sefa Yüce, yapılacak olan İl Gençlik Kolları kongresinin hayırlı olmasını diledi.
Genel Merkezin oluruyla yeniden aday gösterilen AK Parti Ordu İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Yurt, yapılacak olan kongreye tek aday olarak katılacak.
Kongrenin Ordu için hayırlı olmasını dileyen Yüce: “Yapılacak olan İl Gençlik Kolları kongremizin sonuçlarının şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Mevcut Başkanımız Onur Yurt dışında henüz başka bir aday yok. Onur kardeşim, çalışmaları ve başarılarıyla kendini kanıtlamış biridir. İnşallah kongreyle yeni bir yönetimle, gençlik kollarımız tazelenecek ve Ordu’da son kongremizi de gerçekleştirmiş olacağız” dedi.
AK Parti kadrolarının tazelendiğini belirten Sefa Yüce: “İl ve 19 ilçe teşkilatlarımızın tamamında kongre sürecimiz tamamlanıyor. Kadrolarımızı tazeleyerek, 7 Haziran seçimlerine dinamik bir şekilde çalışacağız. Artık hazırlıklarımızı tamamladık. Genel Merkezimizin çalışmaları neticesinde aday listeleri de belirlendiğinde, Yeni Türkiye yolunda Ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatlarıyla, üyeleriyle, delegeleriyle, Milletvekili adaylarıyla ve bu davaya gönül veren herkesle kol kola vererek yürüyeceğiz. Bu yürüyüş, millet iradesinin sesi olacak. Bu yürüyüş, 400 milletvekili ile yeniden iktidarımızın ayak sesleri olacak. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor, yeni seçilecek olan arkadaşlarımızın başarılı olacağına gönülden inanıyorum” diye konuştu.
Mirkuzey
YEREL HABERLER
11 Aralık 2025GÜNCEL
11 Aralık 2025GÜNCEL
11 Aralık 2025YEREL HABERLER
11 Aralık 2025GÜNCEL
11 Aralık 2025GÜNCEL
11 Aralık 2025YEREL HABERLER
11 Aralık 2025
1
Mahmut Özer’in Ankara Mesaisi Kabadüz’e Yatırıma Dönüştü
15766 kez okundu
2
AK Partili Sırakaya’dan İmamoğlu Soruşturmasına Yönelik Açıklamalara Sert Tepki!
7969 kez okundu
3
Ulubey-Sarpdere-Damarlı Yolu’nda asfaltlama çalışmaları devam ediyor
6714 kez okundu
4
Ordu’ya Dev Yatırım! 4 İlçeye 16 Milyon TL Hibe Desteği
2879 kez okundu
5
ULUBEY’DEN ÖZER’E TEŞEKKÜR
2791 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.