Fatsa’da 3 kişi vurularak öldürüldü. Fatsa’da bu akşam Emekli bir polis dünürünün evine gitti. Burada dünürüyle tartışmaya başlayan emekli polis memuru, silahını çekerek dünürünü ve iki oğlunu vurarak öldürdü.
Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde çıkan kavgada silahlar konuştu ve üç kişi vurularak öldürüldü. Edinilen bilgiye göre, bu akşam iftardan sonra dünürü olan İzzet Olgun’un evine giden emekli başkomiser Nevzat Güney, burada dünürü ve iki oğluyla tartışmaya başladı.
Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından 53 yaşındaki Nevzat Güney, silahını çekerek 48 yaşındaki dünürü İzzet Olgun ile 20 yaşındaki Latif ve 18 yaşındaki Burak’ı vurdu. Baba ve oğulları olay yerinde can verdi. Dünürü ve iki oğlunu vurarak öldüren emekli başkomiser, olay yerinden hemen kaçarken, emniyet güçleri katil zanlısını aramak için geniş çaplı operasyon başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Orducu Haber
,
YEREL HABERLER
26 Haziran 2026GÜNCEL
26 Haziran 2026GÜNCEL
26 Haziran 2026YEREL HABERLER
26 Haziran 2026GÜNCEL
26 Haziran 2026GÜNCEL
26 Haziran 2026YEREL HABERLER
26 Haziran 2026
1
Vali Yavuz, Fatsa’da Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin Açılış Töreni’ne Katıldı
11858 kez okundu
2
KARADENİZ’İN EN BÜYÜK PAZARINA EK ALAN YAPILIYOR
9742 kez okundu
3
FATSA OTOGARI’NDA 200 KİLO KAÇAK ET ELE GEÇİRİLDİ
7862 kez okundu
4
FATSA’NIN YENİ CAZİBE MERKEZİ ÇERKEZLER TEPESİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR
6466 kez okundu
5
BANA KURTULUŞ SAVAŞINDA MERMİ YAPAN KADINLARI HATIRLATTI
5174 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.