Fatsa ilçesinde hayvan hırsızlığı yapan 3 kişilik şebeke, çaldıkları hayvanla birlikte yakayı ele verdi.
Fatsa İlçesine bağlı Buharı Mahallesinde M.T.’e ait ahırdan inek çalındığı ihbarını değerlendiren Jandarma ekipleri soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında çalınan bir ineğin kamyonete yüklü olarak Samsun’a götürüldüğü ihbarını aldı. Jandarma, Tuncay Ç. (26), Nihat Ç. (41) ve Burcu B. (18)’i çalınan hayvanla birlikte yakaladı.
Şüpheliler, karakoldaki ilk ifadelerinin ardından hastanede sağlık kontrolünden geçirildi. Daha sonra geniş güvenlik önlemi altında çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanan 3 kişi, Ünye Kapalı cezaevine gönderildi.
Şüphelilerin daha önceden hayvan hırsızlığından sabıkası olduğu ve çaldıkları hayvanı Samsun’un ilçelerinde sattıkları belirtildi.
YEREL HABERLER
15 Ocak 2026GÜNCEL
15 Ocak 2026GÜNCEL
15 Ocak 2026YEREL HABERLER
15 Ocak 2026GÜNCEL
15 Ocak 2026GÜNCEL
15 Ocak 2026YEREL HABERLER
15 Ocak 2026
1
Vali Yavuz, Fatsa’da Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin Açılış Töreni’ne Katıldı
10585 kez okundu
2
FATSA’NIN YENİ CAZİBE MERKEZİ ÇERKEZLER TEPESİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR
6180 kez okundu
3
BANA KURTULUŞ SAVAŞINDA MERMİ YAPAN KADINLARI HATIRLATTI
4750 kez okundu
4
FATSA’DA KAPALI YÜZME HAVUZU HİZMETE GİRDİ
3224 kez okundu
5
FATSA’DA ULAŞIM ALTYAPISI GÜÇLENİYOR: ASFALT ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
2564 kez okundu
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.