Fatsa ilçesinde hayvan hırsızlığı yapan 3 kişilik şebeke, çaldıkları hayvanla birlikte yakayı ele verdi.
Fatsa İlçesine bağlı Buharı Mahallesinde M.T.’e ait ahırdan inek çalındığı ihbarını değerlendiren Jandarma ekipleri soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında çalınan bir ineğin kamyonete yüklü olarak Samsun’a götürüldüğü ihbarını aldı. Jandarma, Tuncay Ç. (26), Nihat Ç. (41) ve Burcu B. (18)’i çalınan hayvanla birlikte yakaladı.
Şüpheliler, karakoldaki ilk ifadelerinin ardından hastanede sağlık kontrolünden geçirildi. Daha sonra geniş güvenlik önlemi altında çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanan 3 kişi, Ünye Kapalı cezaevine gönderildi.
Şüphelilerin daha önceden hayvan hırsızlığından sabıkası olduğu ve çaldıkları hayvanı Samsun’un ilçelerinde sattıkları belirtildi.
YEREL HABERLER
11 Temmuz 2026GÜNCEL
11 Temmuz 2026GÜNCEL
11 Temmuz 2026YEREL HABERLER
11 Temmuz 2026GÜNCEL
11 Temmuz 2026GÜNCEL
11 Temmuz 2026YEREL HABERLER
11 Temmuz 2026
1
Vali Yavuz, Fatsa’da Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin Açılış Töreni’ne Katıldı
11961 kez okundu
2
KARADENİZ’İN EN BÜYÜK PAZARINA EK ALAN YAPILIYOR
9769 kez okundu
3
FATSA OTOGARI’NDA 200 KİLO KAÇAK ET ELE GEÇİRİLDİ
7895 kez okundu
4
FATSA’NIN YENİ CAZİBE MERKEZİ ÇERKEZLER TEPESİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR
6500 kez okundu
5
BANA KURTULUŞ SAVAŞINDA MERMİ YAPAN KADINLARI HATIRLATTI
5232 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.