Fatsa ilçesinde kontrolden çıktıktan sonra 7 metre yüksekliğinde şarampole yuvarlanan araçtaki kişilerin burnunun bile kanamaması herkesi şaşırttı.
Cumartesi günü meydana gelen kazada, Selami Şirin idaresindeki 52 KH 998 plakalı otomobil Ünye istikametine seyir halindeyken Kutlukent kavşağına gelmeden direksiyon hakimiyetini kaybetti ve 7 metre yüksekliğindeki sulama kanalına düşerek ters döndü. Kaza sonrası sürücü ve araçta bulunanlar hiçbir şey olmamış gibi araçtan çıktı. Aracın yoldan çıktığını gören başka sürücüler tarafından olay yerine çağrılan sağlık ekipleri araçta bulunanlara müdahale etmek istedi. Kimse yaralı olmadığını beyan edince sağlık ekipleri olay yerinden ayrıldı. Araçtan duman çıkması üzerine polis ekiplerince çağrılan itfaiye görevlileri aracın kutup başını ve tüp bağlantılarını kapatarak olası bir faciayı önledi. Araç düştüğü yerden vinç yardımıyla 1 saatlik çalışma sonucu çıkarılabildi. Kimsenin şikayetçi olmaması üzerine polis soruşturma başlatmadı.
Vatandaşlar ise böyle bir kazada kimsenin burnunun bile kanamasına şaşırdığını söyledi.
MİR KUZEY
YEREL HABERLER
07 Aralık 2025GÜNCEL
07 Aralık 2025GÜNCEL
07 Aralık 2025YEREL HABERLER
07 Aralık 2025GÜNCEL
07 Aralık 2025GÜNCEL
07 Aralık 2025YEREL HABERLER
07 Aralık 2025
1
Vali Yavuz, Fatsa’da Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin Açılış Töreni’ne Katıldı
9905 kez okundu
2
FATSA’NIN YENİ CAZİBE MERKEZİ ÇERKEZLER TEPESİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR
6096 kez okundu
3
BANA KURTULUŞ SAVAŞINDA MERMİ YAPAN KADINLARI HATIRLATTI
4691 kez okundu
4
FATSA’DA KAPALI YÜZME HAVUZU HİZMETE GİRDİ
3158 kez okundu
5
FATSA’DA ULAŞIM ALTYAPISI GÜÇLENİYOR: ASFALT ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
2489 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.