GÖLKÖY’E ASFALT PLENTİ MÜJDESİ
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Gölköy ilçesinde asfalt plenti kuracaklarının müjdesini verdi. Hem zamandan hem de ekonomik olarak tasarruf sağlayacak olan asfalt plenti, Gürgentepe, Mesudiye ve çevre ilçelere de hizmet verecek.
Toplam yol ağı, Türkiye ortalamasının 4 katından fazla olan Ordu’da, ulaşım alanında yapılan yatırımlara bir yenisi daha ekleniyor. Kronikleşen sorunları bir bir çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede kurduğu şantiyelerle ilin çehresini değiştirirken, ekonomik çözümler üretmeyi de ihmal etmiyor. Daha önce belediye envanterine kazandırılan asfalt plenti, taş ocağı ve iş makineleriyle kısa zamanda hızlı bir mesafe kaydeden Büyükşehir Belediyesi, Gürgentepe, Gölköy ve Mesudiye ilçelerinin kaderini değiştirecek yeni bir yatırıma imza atmaya hazırlanıyor. Gölköy ilçesinde incelemelerde bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, bölgede bir asfalt plenti kurmak için çalışma başlattıklarını söyledi.
ÇEVRE İLÇELERE DE HİZMET VERECEK
Gölköy’de kurulacak asfalt plentinin ekonomik olarak büyük tasarruf sağlayacağını belirten Başkan Güler, “Gölköy ilçemizde, Gölköy Belediyemize ait taş ocağıyla birlikte kırma tesisinde incelemeler yaptık. Burası daha evvel işletilmiyordu. Belediyemiz burayı işletmeye alıyor, bizler de Büyükşehir Belediyesi olarak destek veriyoruz. Aynı zamanda buraya asfalt plentimizi getirip, kendi asfaltımızı üreteceğiz. Hem taş ocağı, hem kırma tesisini değerlendirip, buraya kuracağımız asfalt plentiyle, çevre ilçelere de hizmet verip, çok daha ekonomik bir asfalt üretmiş olacağız” diye konuştu.
YEREL HABERLER
24 Ocak 2026GÜNCEL
24 Ocak 2026GÜNCEL
24 Ocak 2026YEREL HABERLER
24 Ocak 2026GÜNCEL
24 Ocak 2026GÜNCEL
24 Ocak 2026YEREL HABERLER
24 Ocak 2026
1
Mahmut Özer’in Ankara Mesaisi Kabadüz’e Yatırıma Dönüştü
15884 kez okundu
2
Vali Yavuz, Fatsa’da Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin Açılış Töreni’ne Katıldı
10680 kez okundu
3
AK Partili Sırakaya’dan İmamoğlu Soruşturmasına Yönelik Açıklamalara Sert Tepki!
8054 kez okundu
4
Ulubey-Sarpdere-Damarlı Yolu’nda asfaltlama çalışmaları devam ediyor
6797 kez okundu
5
BÜYÜKŞEHRİN RAMAZAN GELENEĞİ
6478 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.