AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Hamide Aydemir Demir, çalışmalarına hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında sivil toplum kuruluşu ziyaretlerine devam eden Aydemir, ziyaretlerinde yaptığı açıklamalarda ortak akıl vurgusu yaparak, sorunların toplumun her kesimiyle birlikte çözülmesi gerektiğini ifade etti.
Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası ile Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Aydemir, oda başkan ve yöneticileri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Oda ziyaretlerinde bir açıklama yapan Aydemir: “Hepimizin ortak paydası Ordu’nun büyümesi ve Orduluların memnuniyetidir” dedi.
STK’ların da hizmet makamı olduğunu hatırlatan Aydemir: “Bizler Ordu’ya hizmet makamlarına talip olan insanlarız. STK’lar da hizmet etme makamlarıdır. Dolayısıyla Ordu’nun en iyi hizmet ve yatırımları alabilmesi adına STK’larımızla birlikte çalışacağız. İstişareler yaparak, önce sorunu sonra da sorunu çözmek için en etkili yolu birlikte belirleyeceğiz. Hepimiz Ordu’muz için varız. Dolayısıyla talepler ve ihtiyaçlar ortak akı8lla belirlendiği takdirde, daha kalıcı, daha memnuniyet verici olacaktır” diye konuştu.
Mir Kuzey/
YEREL HABERLER
21 Mart 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.