Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında Çankaya Köşkü toplanan Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı basın açıklamasında Ordu’da yaşanan sel zararlarıyla ilgili müjde verdi.
Kurtulmuş yaptığı açıklamada, “Bayram sırasında başta benim memleketim Ordu olmak üzere ülkemizin birçok yerinde sel felaketleri oldu. Süratle bu sel felaketlerinden, afetlerden ortaya çıkan zararların giderilmesi için çalışılıyor. Zararlar tespit edilecek ve yaralar mümkün olduğunca kısa sürede sarılacaktır. Afetlerde hayatlarını kaybeden yurttaşlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.
Orducu
YEREL HABERLER
24 Haziran 2026GÜNCEL
24 Haziran 2026GÜNCEL
24 Haziran 2026YEREL HABERLER
24 Haziran 2026GÜNCEL
24 Haziran 2026GÜNCEL
24 Haziran 2026YEREL HABERLER
24 Haziran 2026
1
Mahmut Özer’in Ankara Mesaisi Kabadüz’e Yatırıma Dönüştü
16214 kez okundu
2
Vali Yavuz, Fatsa’da Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin Açılış Töreni’ne Katıldı
11840 kez okundu
3
KARADENİZ’İN EN BÜYÜK PAZARINA EK ALAN YAPILIYOR
9736 kez okundu
4
AK Partili Sırakaya’dan İmamoğlu Soruşturmasına Yönelik Açıklamalara Sert Tepki!
8326 kez okundu
5
FATSA OTOGARI’NDA 200 KİLO KAÇAK ET ELE GEÇİRİLDİ
7859 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.