ORDU İTFAİYESİ İZMİR’DE
İzmir’de meydana gelen depremin ardından yola çıkan Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı 7 kişilik arama kurtarma ekibi deprem bölgesine ulaştı.
İzmir’in Seferihisar açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası çok sayıda bina çöktü. Depremin ardından yurdun bir çok kentinden yaraları sarmak için arama kurtarma ekipleri araçlarıyla birlikte afet bölgesine koştu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla yola çıkan İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı 7 kişilik arama kurtarma ekibi de bugün İzmir’e ulaştı.
AFAD koordinesinde, Bayraklı ilçesinde çöken Emrah Apartmanı’nın enkazında arama tarama faaliyetlerini sürdüren Ordu İtfaiyesi, buldukları ziynet eşyası ve paraları, tutanak altında emniyet güçlerine teslim ettiler.
Ordu İtfaiyesi’ne bağlı arama kurtarma ekiplerinin, enkazlardaki arama kurtarma çalışmaları sonlandırılana kadar bölgeden ayrılmayacakları öğrenildi.
Öte yandan Başkan Güler’in talimatıyla yola çıkan 5 bin kişilik mobil mutfak tırının da İzmir’e ulaştığı bildirildi.
YEREL HABERLER
16 Şubat 2026GÜNCEL
16 Şubat 2026GÜNCEL
16 Şubat 2026YEREL HABERLER
16 Şubat 2026GÜNCEL
16 Şubat 2026GÜNCEL
16 Şubat 2026YEREL HABERLER
16 Şubat 2026
1
Mahmut Özer’in Ankara Mesaisi Kabadüz’e Yatırıma Dönüştü
15930 kez okundu
2
Vali Yavuz, Fatsa’da Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin Açılış Töreni’ne Katıldı
10998 kez okundu
3
AK Partili Sırakaya’dan İmamoğlu Soruşturmasına Yönelik Açıklamalara Sert Tepki!
8093 kez okundu
4
Ulubey-Sarpdere-Damarlı Yolu’nda asfaltlama çalışmaları devam ediyor
6849 kez okundu
5
BÜYÜKŞEHRİN RAMAZAN GELENEĞİ
6515 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.