Ordu’da deniz kenarında kadın cesedi bulundu. Bu akşam saatlerinde Altınordu İlçesi’ne bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde deniz kenarında kadın cesedi bulundu.
Yapılan araştırmada cesedin Nursel Genç adlı kadın olduğu öğrenildi. Ordu’nun Altınordu İlçesi’ne bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde bir kadın cesedi bulundu. Akşam saatlerinde bir kadın cesedi bulunduğu ihbarını alan Ordu Emniyet Müdürlüğü alarma geçti.
Olay yerine giden emniyet güçleri, yaptıkları ilk incelemede cesedin 56 yaşındaki Nursel Genç’e ait olduğunu tespit etti. Aynı zamanda gazeteci Murat Gürsoy’un kayınvalidesi olan Nursel Genç’in ölüm haberini alan yakınları olay yerine akın etti. Talihsiz kadının cesediyle karşılaşan yakınlarının feryatları yürekleri dağladı. Polis olayla ilgili yaptığı ilk incelemenin ardından Nursel Genç’in cesedi Ordu Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, talihsiz kadının ölüm nedeni yapılacak olan otopsinin ardından netlik kazanacak.
orducu haber
YEREL HABERLER
25 Ocak 2026GÜNCEL
25 Ocak 2026GÜNCEL
25 Ocak 2026YEREL HABERLER
25 Ocak 2026GÜNCEL
25 Ocak 2026GÜNCEL
25 Ocak 2026YEREL HABERLER
25 Ocak 2026
1
Mahmut Özer’in Ankara Mesaisi Kabadüz’e Yatırıma Dönüştü
15885 kez okundu
2
Vali Yavuz, Fatsa’da Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin Açılış Töreni’ne Katıldı
10698 kez okundu
3
AK Partili Sırakaya’dan İmamoğlu Soruşturmasına Yönelik Açıklamalara Sert Tepki!
8057 kez okundu
4
Ulubey-Sarpdere-Damarlı Yolu’nda asfaltlama çalışmaları devam ediyor
6801 kez okundu
5
BÜYÜKŞEHRİN RAMAZAN GELENEĞİ
6482 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.