Ordu’nun Taşbaşı Mahallesi’nde İskele mevkiinde denizde bir kadın cesedi bulundu. Denizde hareketsiz yatan bir şahıs gören vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi.
Olay yerine gelen polis ve 112 sağlık ekipleri, 56 yaşındaki Ulubey Aydınlar Mahallesi nüfusuna kayıtlı Fatma Ürel’in cesedi deniz polisleri tarafından çıkarıldı.
Olay yeri inceleme ekipleri, olay yerinde gerekli Güvenlik önlemlerini alarak inceleme yaptı. Yapılan incelemenin ardından ölüm sebebinin tebiti için TrabzonAdli Tıp kurumuna kaaldırılmak üzere Ordu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Evli ve iki çocuk annesi olan Fatma Ürel 1980 ila 2005 yıllarında Ulubey Kaymakamlığı Yazıişleri Müdürlüğünde memur olarak görev yaptıktan sonra emekli oldu.
Karadeniz Bayrak Gazetesi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.