ORDU’DA RAMAZAN İSTİSMARCILARINA GÖZ AÇTIRILMIYOR
DİLENCİLERE OPERASYON
Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Ramazan ayını fırsat bilip vatandaşların duygularını istismar ederek dilencilik yapanlara göz açtırmıyor.
Ekipler; ana caddeler ve kavşaklar ile marketler, ekmek fırınları ve camii önlerinde dilenciliği meslek haline getirmiş kişilere yönelik denetimlerini artırdı. Zabıta ekipleri, 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nun ilgili maddelerine göre işlem yaparak, dilencileri vatandaşları rahatsız etmemeleri için bulundukları bölgelerden uzaklaştırıyor.
30 DİLENCİYE İŞLEM YAPILDI
Yapılan denetimlerde yakalanarak zabıta merkezine getirilen 30 dilenci hakkında Kabahatler Kanunu’nun 33-(1) maddesine göre işlem yapılarak, idari para cezası uygulandı.
Ayrıca yakalanan dilencilerinin üzerinden çıkan paralara ise el konularak kamuya aktarıldı.
ALO 153’E İHBAR EDİN
Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, halkın dini duygularını istismar ederek toplumda rahatsızlığa neden olan dilencilere karşı denetimlerin devam edeceğini belirterek vatandaşların duyarlı olmalarını ve bu gibi şahısları Alo 153 hattına ihbar etmelerini istediler.
YEREL HABERLER
14 Kasım 2025GÜNCEL
14 Kasım 2025GÜNCEL
14 Kasım 2025YEREL HABERLER
14 Kasım 2025GÜNCEL
14 Kasım 2025GÜNCEL
14 Kasım 2025YEREL HABERLER
14 Kasım 2025
1
Mahmut Özer’in Ankara Mesaisi Kabadüz’e Yatırıma Dönüştü
15716 kez okundu
2
Vali Yavuz, Fatsa’da Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin Açılış Töreni’ne Katıldı
9568 kez okundu
3
AK Partili Sırakaya’dan İmamoğlu Soruşturmasına Yönelik Açıklamalara Sert Tepki!
7913 kez okundu
4
Ulubey-Sarpdere-Damarlı Yolu’nda asfaltlama çalışmaları devam ediyor
6665 kez okundu
5
BÜYÜKŞEHRİN RAMAZAN GELENEĞİ
6358 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.