Konya’da din görevli Ahmet Dilek ve ailesi bayram izini sonrası memleketi Ordu Korgan Belalan Mahallesinden görev yeri Konyaya giderken Eskişehir sınırları içerisinde geçirdikleri trafik kazası sonucu araç sürücüsü Ahmet Dilek ve kaynanası Fatma Sinik hayatını kaybederken, eşi ve çocukları yaralandı.
Dün sabah saatlerinde memleketi Ordu Korgan ilçesinden görev yaptığı Konya ya bayram tatilinden dönen din görevlisi Ahmet Dilek hoca kendi kullandığı aracı ile Eskişehir sınırları içerisinde trafik kazası geçirdi.
Kazada Korgan Belalan nüfusuna kayıtlı Ahmet Dilek hoca ve araçta bulunan kaynanası Fatma Sinik kaza yerine gelen ambulansla kaldırıldıkları Eskişehir de bir hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadıkları öğrenilirken, araçta bulunan eşi ve çocuklarının da yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.
Eskişehir de meydana gelen kazada hayatını kaybeden Ahmet Dilek ve kaynanası Fatma Sinik’ in cenazeleri yapılan otopsi incelemesi sonunda memleketleri Ordu Korgan ilçesine bağlı Belalan Mahallesine getirilmek üzere yola çıkarılacağı bildirildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Atik Soner Alanlı
YEREL HABERLER
24 Haziran 2026GÜNCEL
24 Haziran 2026GÜNCEL
24 Haziran 2026YEREL HABERLER
24 Haziran 2026GÜNCEL
24 Haziran 2026GÜNCEL
24 Haziran 2026YEREL HABERLER
24 Haziran 2026
1
Mahmut Özer’in Ankara Mesaisi Kabadüz’e Yatırıma Dönüştü
16214 kez okundu
2
Vali Yavuz, Fatsa’da Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin Açılış Töreni’ne Katıldı
11836 kez okundu
3
KARADENİZ’İN EN BÜYÜK PAZARINA EK ALAN YAPILIYOR
9736 kez okundu
4
AK Partili Sırakaya’dan İmamoğlu Soruşturmasına Yönelik Açıklamalara Sert Tepki!
8326 kez okundu
5
FATSA OTOGARI’NDA 200 KİLO KAÇAK ET ELE GEÇİRİLDİ
7858 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.