Fatsa ilçesinde Samsun Ordu karayolu Dolunay Mahallesi mevkiinde minibüsün çarpması sonucu yaralanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Şeyma Beşik’in karnesini kuzeni gözyaşlarıyla aldı.
17 yaşındaki Şeyma Beşik, 9 Haziran 2014 akşamı karşıdan karşıya geçmek istediği sırada minibüsün çarpması sonucu yaralandı. Hastaneye kaldırılan Şeyma Beşik kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bugün karne günüydü ve kKarnesini almaya gelen öğrenciler şeymayı unutmadılar. Şeymanın sınıfındaki arkadaşları sırasına karanfil ve gül koydular. Okulunda ve sınıfında bugün de hüzün vardı. Fatsa Anadolu Öğretmen Lisesi’nde düzenlenen karne töreninde sınıf öğretmeni Serpil Gürol Şimşek’den Kuzeni Zeki Beşik karnesi ve takdir belgesini gözyaşlarıyla aldı.
Fatsa Anadolu Öğretmen Lisesi MüdürüHasan Bölük , Şeyma’nın çok başarılı bir öğrenci olduğunu belirterek, “Kızımızı kaza sonucu kaybettik. Bu vesileyle ailesine ve yakınlarına tekrar baş sağlığı diliyorum. Hepimiz bu kazadan dolayı çok üzüldük” dedi.
Kuzenin karnesini alan Zeki Beşik “Karne sevincini kendisinin yaşamasını isterdim, çok duygulandım” diyerek gözyaşlarını tutamadı.
HABER: AHMET ALTAY
YEREL HABERLER
21 Mart 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.