Buradan 200 kişi ekmek yiyecek. Ulubey’de işsizliğe çözüm bulmak ve İlçe ekonomisini tekrar canlandırmak amacıyla yapımına başlanan ve 200 kişiye iş imkanı sağlayacak tekstil fabrikası ilk kazma vuruldu.
İşsizlik günümüzün en önemli sorunlarından biri. Ordu’da ve ilçelerde çalışma imkanı bulamayan genç nüfus ekmek parasını kazanmak için başka illere göçmek zorunda kalıyor.
İşte bu sorunu çözmek ve gençlere iş olanağı sağlamak için Ordu’da çalışmalar devam ediyor. Bunlara son örnekte Ulubey’den geldi. Son yıllarda verdiği göç nedeniyle nüfusunda ciddi azalmalar olan ilçede 200 kişiye iş imkanı sağlayacak olan tekstil fabrikası için çalışmalar başladı.
Ulubey Düğün Salonu’nun hemen yanında inşaatına başlanan tekstil fabrikasının 60 iş gününde tamamlanması hedefleniyor. İlk etapta 200 kişiye iş imkanı sağlayacak olan fabrikada zaman içerisinde bu sayının önce 250, daha sonra ise 300 kişiye ulaşması hedefleniyor.
ORDUCU
YEREL HABERLER
15 Ocak 2026GÜNCEL
15 Ocak 2026GÜNCEL
15 Ocak 2026YEREL HABERLER
15 Ocak 2026GÜNCEL
15 Ocak 2026GÜNCEL
15 Ocak 2026YEREL HABERLER
15 Ocak 2026
1
Mahmut Özer’in Ankara Mesaisi Kabadüz’e Yatırıma Dönüştü
15861 kez okundu
2
Vali Yavuz, Fatsa’da Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin Açılış Töreni’ne Katıldı
10576 kez okundu
3
AK Partili Sırakaya’dan İmamoğlu Soruşturmasına Yönelik Açıklamalara Sert Tepki!
8034 kez okundu
4
Ulubey-Sarpdere-Damarlı Yolu’nda asfaltlama çalışmaları devam ediyor
6778 kez okundu
5
BÜYÜKŞEHRİN RAMAZAN GELENEĞİ
6462 kez okundu
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.