Ünye’de uyuşturucu madde kullanmaktan sabıkalı Soner Hamarat, tutuklu bulunduğu Ünye Cezaevinde intihar etti. Ünye’de daha önce kullandığı uyuşturucu yüzünden hastanelik olan ve bir süre yoğun bakımda tedavi gören 20 yaşındaki Soner Hamarat, tedavisinin ardından taburcu olduktan sonra 10 gün önce yine uyuşturucu madde kullanırken, polisler tarafından yakalandı.
Daha önce de uyuşturucu madde kullanmaktan sabıkalı olan Hamarat, yapılan sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Cezaevine gönderildi. 2 gün önce tutuklanarak cezaevine gönderilen genç, koğuşunda bulunan battaniyeyi parçalayıp ip haline getirdikten sonra, kendini arsak intihar etti.
İntihar sonucu hayatını kaybeden genç, cezaevi gardiyanlarının kontrolü sırasında ortaya çıkarken, Soner Hamarat, cezaevinden alınarak otopsisi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
ünyeTv
YEREL HABERLER
29 Nisan 2026GÜNCEL
29 Nisan 2026GÜNCEL
29 Nisan 2026YEREL HABERLER
29 Nisan 2026GÜNCEL
29 Nisan 2026GÜNCEL
29 Nisan 2026YEREL HABERLER
29 Nisan 2026
1
Mahmut Özer’in Ankara Mesaisi Kabadüz’e Yatırıma Dönüştü
16105 kez okundu
2
Vali Yavuz, Fatsa’da Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin Açılış Töreni’ne Katıldı
11494 kez okundu
3
KARADENİZ’İN EN BÜYÜK PAZARINA EK ALAN YAPILIYOR
9590 kez okundu
4
AK Partili Sırakaya’dan İmamoğlu Soruşturmasına Yönelik Açıklamalara Sert Tepki!
8238 kez okundu
5
FATSA OTOGARI’NDA 200 KİLO KAÇAK ET ELE GEÇİRİLDİ
7695 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.