Ölüm camide Cuma namazında geldi. Altınordu Uzun Musa Camiinde Cuma namazı kılmaya giden 82 yaşındaki İsmail Tezcan namaz öncesi kalp krizi geçirip yaşamını kaybetti. Ordu’nun Altınordu İlçesi’ne bağlı Tikence Mahallesi’nden olan 82 yaşındaki İsmail Tezcan isimli yaşlı adam, Cuma namazı için komşu köy olan Uzun Musa Camii’ne gitti. Namaza dakikalar kala yaşlı adam olduğu yerde yığılıp kaldı.
O anı Camiinin İmamı Mustafa Demirci şöyle anlattı; “Namaza 5 dakika var. Cemaatime namaz surelerinin yanlışlarını düzelttiriyorum. İsmail Tezcan (Motor) kafirun suresini okudu. Diğer cemaat sureleri okurken İsmail Tezcan olduğu yerde yığılıp kaldı” dedi.
Yaşlı adamın kalp krizi geçirmesi üzerine olay yerine 112 Acil Servisi çağrıldı. Yapılan tüm müdahaleye rağmen İsmail Tezcan, kurtarılamadı.
Cuma namazı kılmak nasip olmayan ve son olarak kafirun suresini okuyan İsmail Tezcan’ın cesedinin üzeri örtüldükten sonra cemaat Cuma namazını 45 dakika sonra kıldı. İsmail Tezcan’ın Cumartesi günü Tikence Mahallesi’nde toprağa verileceği bildirildi.
Orducu
GÜNCEL
7 gün önceGÜNCEL
8 gün önceYEREL HABERLER
10 gün önceGÜNCEL
16 gün önceGÜNCEL
23 gün önceYEREL HABERLER
26 gün önceYEREL HABERLER
27 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.